Long Stay Spanien efteråret 2021

Efter Corona kunne vi endelig igen komme til Spanien for at spille golf.

Sidste gang vi var dernede som var foråret 2020, blev vi jo lukket inde og måtte ikke forlade vores lejlighed og så skulle vi rejse hjem hurtigst mulig. Men nu er vi klar igen. Dog er der en masse papirer som skal udfyldes og medbringes. Bl.a. skal vi have udfyldt et dokument til Spanien eller en app som er SpTH og kan senest laves 48 timer inden afrejse, ellers er den ugyldig. Vi er 5 par som rejser her den 12, men 3 par af os mødes her hos os søndag inden afrejse for at udfylde disse papirer. Et af parrene har lige været i Spanien og kender derfor til hvordan de skal udfyldes.

Denne gang skal vi afsted i 5 uger fra den 12.oktober til den 15.november.

Fruen er i fuld gang med at finde alt det vi skal have med, bl.a medicin, kaffe, remoulade og så vores tøj som hovedsagelig består af golftøj. Jeg har fået pakket vores golfudstyr som max må veje 20 kg, så de er klar. Nu er det bare at vente.

Så er noget af det fundet frem

Vi bliver hentet tirsdag morgen af Keld som kører os i lufthavnen og henter os igen. Dejlig idet det ville koste en bondegård at have bilen stående i lufthavnen så længe. Tak Keld

Keld hentede os tirsdag morgen kl 7.15 og fik os kørt i lufthavnen med alle de papirer som nu skulle udfyldes. Vi kom godt igennem det hele og fik så vores morgenkaffe.

Vores fly venter Tid til morgen kaffe

Vi 3 par havde lejet bil hos WiFi car og de ringede til mig mandag for at høre hvornår vi landede. Da vi var landet ringede de igen og fortalte at de stod klar lige uden for indgangen. Vi klem så kørt et meget lille stykke hen hvor de havde deres biler og fik alle papirer udfyldt. Leo og Jane fik en Ford Focus, Bente og Leon en Seat og vi fik en Opel som er en lidt større bil. Viser billeder af dem i morgen.

Vi ankom til Mojacar kl 18.00 og gik over til Pia,s nye hul 19 som ligger her ved siden af. Vi blev budt på en gratis øl og fik så vores nøgler til lejligheden. Da havde fået pakket ud gik vi igen over til Pia på hul 19 for at få noget at spise og for at se landskamp.

På vej af A7 mod Mojacar med Leo i front


 
Så er det spisetid Ved ankomst fik vi en gratis øl Rene og Laust sidder ude og ser fodbold

Onsdag den 13.oktober

Vi sov ikke så godt i nat, selvom vi havde været på farten hele dagen, så vi stod op allerede kl. 6.30 og fik morgenmad. Vejret er pragtfuldt og vi stod op til en flot solopgang over Middelhavet.

Flot solopgang

Som noget nyt hernede, skal vi ikke mere skrive os på en liste til starttider, men selv booke i golfklubben. Leo, Leon og mig havde så aftalt at tage derhen allerede når de åbnede kl. 8.00, men uden Leon som ikke kunne komme ud af sin seng. Jane havde brugt natten på at se hvilke tider der var ledige som hun havde skrevet på en seddel. Leon og mig fik så nogle fine starttider til hele vores tur. Erika og mig kørte så hen og handlede det mest nødvendige (øl og rom) og så madvarer

Efter hjemkomst skulle vi ned i receptionen for at udfylde en masse papirer og bede om en vaskemaskine som vi har betalt for, men som ikke var i lejligheden. De andre år har vi parkeret nede i deres kælder som koster 25 euro, men denne gang holder vi ude på den lille gade som er lige ved siden af vores lejlighed og dejlig nemt når vi har været ude at handle m.m.

Leo og Jane kører i den hvide Ford Bente og Leon i den røde Seat

Jeg har jo lagt en masse billeder og skrevet om vores turer herned før, så for at billederne ikke skal være de samme vil jeg denne gang tage et billede af alle 18 huller så i får et billede hver dag. Ligeledes vil jeg tage et billede af lejligheden, startede med stuen og køkkenet.

Stuen med udgang til altan Køkken med døren bagerst som er ud til et ude bryggers med vaskemaskine

Vi havde en starttid til kl. 11.20 og havde en del ventetid. Det var kun Erika som kom over 30 point, vi andre (Jane og Leo) skulle først lige igang igen. Efter runden skulle vi selvfølgelig lige et smut forbi SAN Pedro og have en god øl og vores frikadelle pølse som vi har savnet. Hold nu op den smager godt

Hul 1 på Mojacar. Fra gul 292m og fra rød 250. Sø i venstre samt en bunker i venstre side på fairway

Vejret idag har bare været super godt. Rigtig varmt så det er lige før man søger skygge, men det er jo for varmen vi er kommet.

Torsdag den 14.oktober

Vi stod igen op til godt vejr og temp kom op på 27 gr så en rigtig varm gang golf. Vi skulle først ud kl. 10.40 men kom ud noget før da der ingen var på tee stedet. Men hold op hvor vi kom til at vente. En hel gruppe fra England var ude, så det tog 5 timer. Scoren blev for os alle bedre en i går, så nu er vi ved at få styr på banen.

Indgang til golfklubben. Ikke speciel let at finde. Restauranten til højre er lukket siden vi var her sidst.

Der har været utrolige dårlige bunkers, men dem er de i fuld gang med at fylde nyt sand i.

Vi spillede igen med Jane og Leo. Her venter vi på hul 3

Efter runden skulle vi i Lidl for at handle og da vi kom hjem kunne jeg se at Leo sad nede på hul 19 så mig derned. Leon og Bente spillede idag sammen med Elsa og John som bor i Ringkøbing og har været herned hver gang. De kom også hen på hul 19 for at få en øl.

Her sider vi på hul 19 nede ved Pia

Klokken er nu 20.00 og vi sidder stadig i short og t shirt med døren åben ud til terrassen. Hold nu op hvor har vi savnet dette.

Fredag den 15.oktober

Igen en smuk dag. Vi skal først spille kl. 12.40 i dag, så vi sidder længe over morgenmaden. Jeg har taget min hår trimmer med, så i dag skal jeg klippes sommer kort. Glemte et billede af hul 2 i går så det kommer her.

Hul 2. Fra gul 150m og fra rød 128m Hul 3. Par 4 hul som går meget op af bakke. Røde pæle hele vejen op langs venstre da det går ned i folks baghave. Fra gul 241m og fra rød 223m.

Vi var så heldige at Leon og Bente ikke skulle i bold med nogen, så vi spillede 3 damer og 3 herrer. Problemet er så bare at vi mangler en buggy, men Leo ville gerne gå rundt og så tog Leon og mig ham med op at køre når vi skulle op af de værste stigninger.

Erika, Jane og Bente Mig, Leo og Leon her på hul 13 som er til venstre for det hvide hus som vi kalder kirken

Vi havde alle 6 en super god runde. Jeg kom ind med 40 point så det var noget af en super runde. Efter en super dejlig runde uden ventetid kørte vi ind til SAN Pedro for at få en frikadelle pølse og en god øl.

Nyder en øl på den Belgiske Udsigt oppe fra tee stedet 3 ned over de huller som er dernede nemlig 1-2 og så fra 14 til 18

 

Hjemme igen tog vi lige en drinks med hen på vores fælles mødested for at snakke med de andre og hygge lidt. Nu står den på lidt golf i fjernsynet og så er der aftensmad. I morgen har vi fridag så må vi se hvad vi finder på.

Lørdag den 16.oktober

I dag havde vi fridag fra golfen. Vi sad længe over morgenmaden med rundstykke, æg, juice og en skarp. Erika og mig blev enige om at køre en tur op i bjergene og jeg havde kigget lidt på Goggle maps og fandt en lille hyggelig by ved navn Cabrera som ligger ca 20 km fra hvor vi bor. Turen derop gik af Hårnåle sving hvor vi på vores vej så vi skilte til en golfbane som vi også kom forbi her midt i bjergene, men det er vist mange år siden at der har været spillet på den. Vel ankommet til Cabrera fik vi parkeret bilen og gik rundt i de hyggelige små gade med de meget flotte huse. Der var en del Englænder i byen som bl.a mødes til tennis og petanque.

Her var end gang en golfbane som Englænderne brugte På vej op til Cabaneras Kig ned i dalen
Små flotte huse Kanoner til at beskytte byen By porten ind til byen hvor mange Englænder er

Ved byporten sad vi lige og fik noget at drikke. På vejen hjem var vi lige inde og handle lidt. Vi fik pakket ud og var så lige inde ved Jane og Leo for at få et glas vin. Vi aftalte at mødes 14.30 for at gå over til Pia på hul 19 til en øl. Hver dag samles dem som kan, altid ude ved græsplænen hvor vi har en stol med og et glas og får så her snakket om dit og dat.

Her mødes vi hver dag kl. 16.00 for at hygge med alle


 

Søndag den 17.oktober

Igen idag var vi en 3 bold dame og en 3 bold herrer. Vi havde starttid kl. 9.28. Her eer dagens hul

Hul 4. Par 5 hul fra gul 468 og rød 409 hvor man står meget oppe på bjerget. Her hvor jeg står, slå dem som har under hcp 9.7 ud. Vi andre skal lidt længere ned af bjerget. Green er helt ude i baggrunden. Alle buske nede til højre er out of bounds Hul 19 ved Pia. Det er ikke en restaurant, men et klubhus hvor vi ikke skal bære mundbind inde. Kan kun få noget at drikke. Skal nok tage et billede inde fra

Det var ikke så mange på banen idag, så der var ingen ventetid. Idag var det Leo som brændte banen af, idet han kom ind med 41 point og når man så tænker på at han kun har 7 streger. Utrolig flot spillet.

Da vi kørte forbi hul 19, sad Birgit, Laust og Rene og vinkede til os. Vi stoppe straks bilen og gjorde dem selvskab. Inden længe var vi der stort alle sammen.

Pia har sendt en mail rundt hvor hun og firmaet fejrer fødselsdag på onsdag hvor vi også har match, men derom mere senere. Tirsdag er der en tur til olivenlunden hvor man får en rundvisning og kan købe der olie som de andre siger er noget af det bedste de har fået. Vi tager ikke med. I aften henter Leo og mig Pizza med hjem som vi vil nyde ude på terrassen i det gode vejr

Mandag den 18.oktober

I dag skulle vi først spille kl. 14.08 så vi nød kaffen ude i det gode vejr.

Nyder kaffen mens solen står op og Erika har vasketøj til tørre som går hurtig

Vi har hørt fra nogle af de andre, at skulle man bade, så skulle vi køre lidt længere ned af Mojacar Playa hvor der skulle være ren sand og ikke være så dybt som det er her ved os. Erik har spurt om jeg også ville en tur i havet og det vil jeg selvfølgelig. Rita og Erika ville gerne med for at kigge.

Vi gør klar til en tur i vandet   Vandet var super lækkert. Det blev ikke sidste gang

Der er bruser på stranden, men de virkede ikke, så vi måtte hjem for at få os skyllet, men vi skulle da lige nyde en øl og et glas først.

Som skrevet skulle vi først ud kl. 14.08 og igen kunne vi gå 3 damer og 3 herrer. Jeg havde igen en super runde

Det var varmt at sidde ude i solen, men det er jo derfor vi er kommet Dagens hul 5 som er et par 3 hul på 125 m fra gul og 105 fra rød som banens letteste

Vi var idag alle 5 par blevet inviteret ind til Erik og Rita til spisning kl. 19.00. Vi nåede lige hjem fra golf og så et hurtig bad, inden vi skulle ind til dem. En rigtig hyggelig aften hvor vi sad ude på altanen hele aftenen.

Spisning inde ved Erik og Rita

Tirsdag den 19.oktober

Så er det allerede gået en uge her i det Spanske og med masse af godt vejr som ligger mellem 25 og 28 gr.

Idag var igen en fridag, men Rene havde spurt om der var nogen som ville med ham ud, idet flere af de andre tog op for at se olivenlunden og produktion. Leo og mig ville gerne med ham ud og spille. Jane og Erika var så lidt ude at handle og hygge sig mens vi tog på golfbanen. Skulle nok have holdt min fridag. Kunne godt mærke at kroppen var brugt, men det gik.

Dagens hul idag er hul 6.

Hul 6 på 326m fra gul og 277m fra rød. Hele højre side er out of bounds

Det var en frygtelig ventetid på alle huller hele vejen rundt. Vi var kun os 3, men brugte over 4,5 timer. Resten af dagen og aften blev brugt på bare at slappe af og se noget tv. I morgen er der match og fest.

Onsdag den 20.oktober

Vores kære datter Rikke har fødselsdag i dag og tænkt at hun bliver 47 år. Vi fik sendt en hilsen og Facetimer senere. I dag var det match og vi var første bolden som skulle ud. Vi kom i bold med Hanne og Jørgen Andersen fra Sjælland som vi har spillet med før. Vi slog ud allerede kl. 8.36 og måtte da have en trøje på til at starte med.

Dagens hul som er hul 7. Fra gul 310 og fra rød 265. Svært hul da der out hele højre side og i udslaget er palmerne i vejen, samt en grøft på tværs.

Vi har stadig en trøje på her på hul 3 hvor solen er på vej op

Erika kom ind med 31 point og jeg med 36. Der er præmie overrækkelse kl. 16 ovre på hul 19, så må vi se hvad det kan blive til.

3.plads og en skyts engel her fra Mojacar som er på stort set alle huse og biler Bente fik længste drive for damer og Leo for herrer

I aften er der stor fest oppe på Dolje Vita da RSB holder fødselsdag. Vi skal have en 3 retters og så med musik og dans. Amin Jensen kommer også og underholder. Billederne derfra kommer nok først i morgen – HIK

Så var der tid til RSB fest henne på restaurant Dolce Vita. Vi var ca 60 golfspiller med til festen og sikke en aften. Det var ingen af os som havde troet at Amin Jensen var så god. Hold nu op en optræden. Han kom med jokes og sang både operaer sange m.m. Helt fantastisk.

Så er vi klar til fest Startede på tag terrassen med en drik lige ud til vandet
Armin Jensen optræder Her sammen med Elvis Hyggelig aften

Torsdag den 21.oktober

I dag byttede vi lidt rundt og vi spillede med Ingeborg og Per. Det var varmt idag, meget varmt og ingen vind som dog kom sidst på runden. Efter runden en øl på hul 19, ellers bare ren afslapning for os selv. Her kl 22 kan vi stadig sidde ude i shorts og T-shirt. Super aften

Hul 8 som er et par 4 hul. Fra gul 315m og fra rød 268. HCP nøgle 2 idet der er en grøft tværs over i drivet Hul 9 som er et par 3 hul på 162m fra gul og 143m fra rød. Svært hul idet det hele skråner over til højre

Fredag den 22.oktober

En rigtig skidt runde idag. Bøvler også med ondt i ryggen så det bliver dejlig med en fridag fra golfen i morgen. Allan og Anne Grethe er kommet et smut herned oppe fra deres hus syd for Alicante og bor inde ved Jane og Leo. Vi var inde ved dem for at få en øl. I dag havde de meldt regn, men her kl. 17 har vi ikke fået noget endnu, selvom det bulder i det fjerne. Allan og Anne Grethe sagde at de havde kørt i regnvejr næsten hele vejen ned til os. På golfbanen havde vi det fineste vejr, men nu er det meget blæsende. Nu må vi se om der kommer noget regn. I aften kommer Bente og Leon og spiser hos os.

Så fik vi alligevel regnvejr med lyn og torden

Lørdag den 23.oktober

Så fik området endelig regn efter flere ugen med tørke. Det regnede stort set hele natten med kraftig blæst. Her til morgen skinner solen flot igen. Nattens blæsevejr har givet store bølger, så surfer fra nær og fjern valfarten her til stranden for at surfe på de store bølger

Som skrevet før, så havde vi en fridag idag, og den blev brugt på bare at slappe af og se om jeg kunne få gang i ryggen igen. Vi kørte en tur ud til den gode badestrand som jo ligger lidt gemt bag en tange for ellers var bølgerne for store. Det var skønt med en tur i vandet. Erika har ikke badetøj med. Bagefter kørte vi hjem og gik op i centeret for at få vores frokost. Resten af dagen og aften bliver brugt på bare at slappe af og læse. Temp idag er 28 gr

Søndag den 24.oktober

Da Anne Grethe og Allan stadig er her, kunne vi gå 3 x 4 bolde. Vi spillede idag med Rita og Erik.

Det blev en super runde hvor Erika kom ind med 35 point og jeg med 36. Rita overgik os med 37 point. Vi kørte alle hen på Den Belgiske for at få en øl og en frikadelle pølse. Ellers stod den på golf i fjernsynet og afslapning resten af aftenen.