Weekendtur til Hotel an der Grenze

 

Vi var lige kommet hjem fra turen til Schloss Lüdersburg om fredagen og fik så travlt med at få vasket, idet vi igen skulle af sted lørdag morgen. Denne gang skulle vi sammen med 3 andre par fra fredagsklubben til Hotel an der Grenze hvor vi skulle overnatte og så spille Benniksgaard golfbane i Rinkenæs både lørdag og søndag.

Her står vi klar ved Tee 1 med klubben i baggrunden Helen og mig hygger os

Vi startede med morgenkaffe og rundstykker her hos os, inden vi kl. 8.30 begav os mod det Sønderjyske hvor vi havde en start tid på Benniksgaard kl. 10.30. Da vi var 4 par af sted passede det fint med 2 fire bolde.

Her er dameholdet med Laila, Helen, Erika og Jane Her herreholdet med Jan, Niels, Leo og mig

Nu var vi nogle stykker som havde spillet banen før, så det hjalp lidt at kende banen. I 2006 var vi her med mandeklubben. Banen ligger lige ned til Flensborg fjord med utrolig flot udsigt til fjorden og over til Tyskland.

Erika og Laila prøver lige hvor hurtige green er Så er vi mænd kommet til hul 8

Banen har mange spændende huller, men er også meget kuperet. Vi havde det næsten som hjemme på vores egen bane.

Jan klar til at slå ud fra Hul 6 som er et par 5 hul Væske skal der til på sådan en omgang
 
Efter en god runde golf er det til til hul 19 og en kold øl  

Så var der tid til at komme ned til hotellet for at få booket ind, men lige inden skulle der lige handles lidt, så vi havde noget til værelset HIK

Her har vi billedet af hotellet

Efter indtjekning blev vi enige om at vi skulle mødes oppe på vores værelse, idet vi, Jane og Leo havde fået suiter, så der var mere plads.

Her sidder vi på vores værelse med altan og udsigt til poolen Niels havde lavet en dame øl, men i stedet gav han en hel kasse

Jane og Leo hygger sig

Efter et par øller var det tid til at gå hver til sit og komme af golf tøjet og i det fine, idet der i prisen også var en 3 retters menu i deres resturant.

Erika og Niels Jane og Leo
Helen og mig Laila og Jan

Efter en god middag med dertil hørende rødvin, gik vi igen op på vores værelse, hvor vi sad og hyggede os til ud på de små timer.

Hvor ser de dog glade ud, de to

Med til hotellet hører der også en inden og udendørs pool som jeg nåede både lørdag inden spisning og igen søndag morgen. Efter et godt morgenmåltid fik vi tjekket ud og kørte igen til Benniksgaard for at spille igen. Hvis det var varmt om lørdagen så var det hot om søndagen, så der gik en del vand til på banen (ingen øl før efter runden)

Her har vi Hr. Andersen i poolen søndag morgen i solskin Der bliver ladet op til en gang golf
Niels og Jan er klar Pigerne er klar
Leo gør klar Pigerne på par 3 hullet med udsigt til Flensborg fjord

Efter en rigtig god runde golf gik turen igen retur til Kolding. Det var en kanon god weekend som vi blev enige om skulle gentage sig næste år.

Bjarne Juni 2007