Berlin - Påsken 2009

 

Vi har aldrig været i Berlin, så da Region Syddanmark havde fået købt 2 lejligheder i Berlin som vi medarbejder kunne leje, blev vi enige om at prøve lykken, idet der trækkes lod blandt de indsendte ansøger.

Jeg var så heldig at vinde den uge som vi havde ansøgt, nemlig fra Langfredag og en uge frem. Da lejligheden var til 6 personer, inviterede vi vores datter Rikke, svigersøn og vores børnebørn med. De skulle dog hjem 2 påskedag igen. Min bror og svigerinde kom så efter børnene og var der til vi skulle hjem. Lejligheden lå super godt tæt på alle seværdigheder og kun 5 min. gang op til Tiergarten.

Vi fik set utrolig meget af Berlin og var både med bus rundt i byen, men også på en bådtur på floden Sper som går gennem Berlin og her fik vi fortalt hele historien.  Børnebørnene ville også gerne en tur i Zoo, så det var vi også. Berlin er en utrolig lækker by som er blevet bygget op i bygninger med masser af glas.

Jeg kunne godt skrive en hel historie om Berlin, men vil nøjes med at linke til alle vores billeder fra turen som ligger i mit fotoalbum på nettet.

Linket er: Billeder af turen til Berlin