Fredagsklubben på Brundtland 2007

Hold 1 var Erika, Per og Helen Hold 2. Niels, Ingeborg og Henning
Hold 3. Leon, Susanne, Laila og Leo Hold 4. Bjarne, Jane, Bente og Jan

Sidste års vinder (Leon) havde fået den ære at arrangerer dette års weekend tur for fredagsklubben. Jeg har så Leon mistænkt for at ligge det over på Bente, men det er så også lige meget. De havde i hvert tilfælde fået sammensat en fin tur til Brundtland banen i Toftlund, med 1 overnatning og 2 gange golf. Da Brundtland banen har deres egen hotel, boede vi selvfølgelig på dette.

Jane og Bente venter på tee stedet og halv fryser Jan klar til at slå med driveren

Vi skulle mødes Søndag den 2 september for at slå ud fra tee 1 sidst på formiddagen. På vej ud af døren fik vi en SMS fra Helen og Niels om ikke vi skulle mødes på vejen derned for lige at få en pilsner. Dette var vi selvfølgelig straks med på, så det blev til et stop ved Jels søen.

Vejret var ikke alt for godt, med enkelte regnbyger rundt på banen. Leon og Bente havde inddelt os i blandet hold både søndag og mandag.

Efter golfrunden fik vi nøglen til værelset som var utrolig fine og mødes straks derefter i kælderen hvor der var et lille opholdsrum. Her blev scorer kortene afleveret så vi kunne finde dette år vinder. Vi havde selv medbragt en del øl og små skarpe, så der blev gået til den inden vi skulle op i klubhuset for at spise.

Almindelig hygge i kælderen Her har vi værtsparret som er ved at finde vinderen

Vi fik klædt os pænt på og mødes så i restauranten kl. 18.30 for at spise og finde vinderen i damerækken og herrer rækken, samt og ikke mindst den samlede vinder og dermed ejer af pokalen i 1 år.

Laila og Jan Erika og Henning hygger sig

Den samlede vinder som klarede sig bedst i regn og blæst, blev denne gang en dame, nemlig Ingeborg med 35 point. Bedste herre blev Niels

En glad samlet vinder med pokalen Her en som er stolt af sin kone
Et glad par Her to glade vinder
Jane og Leo Susanne og Bjarne

Efter spisningen fandt vi igen sammen i kælderen hvor der blev hygget til ud på natten. Mandag morgen var der morgenkaffe og derefter gik vi så ud for at spille 18 huller igen og denne dag i fint vejr.

Hygge ved aftensmaden Klar mandag morgen til nye 18 huller
Henning venter på Leon Hvor blev min bold dog af
Leon kigger efter de andre Henning med et svært slag

Bjarne Oktober 2007