Fredagsklubben på Djurs 2008

Så var fredagsklubben igen på tur og denne gang var vi af sted fra fredag til søndag. Vi tager normalt af sted i september, men blev enige om at lave turen om til den 3 weekend i maj, så vi glæder os allerede til denne weekend næste år.

Nå, men tilbage til turen i år. Jeg er blevet sat til at arrangerer denne tur hvert år, så internettet blev flittig brugt og der blev hentet mange tilbud hjem fra både Tyskland og Danmark. Valget faldt på Kattegatcenteret på Norddjurs hvor vi kunne få hver vores lejlighed næsten lige ved siden af hinanden med en pragtfuld terrasse. I prisen var der også 2 greenfee, 2 x morgenmad og 1 x aftensmad.

Her et kig ind i vores lejlighed. Da vejret var rigtig godt, nød vi det på terrassen hos Susanne og Henning. Folk stødte til efterhånden som du mødte frem

Erika og mig havde fri fra arbejde allerede kl. 13.00 og da vi havde pakket kørte vi nordpå. Det var så planen at vi ville komme tidlig og nyde centerets indendørs pool m.m. men da vi kom ud fra receptionen stod Susanne og Henning der allerede. Vi havde fået lejlighed næsten lige ved siden af hinanden, så vi fik pakket ud og så kom øllene ellers på bordet. Vi sad på terrassen og nød det gode vejr da Susanne foreslog at vi tog et spil minigolf. Jeg vil ikke her fortælle hvem der vandt :-)

Efterhånden dukkede de andre op lidt efter lidt og der kom flere øl og små skarpe på bordet. Efter et bad gik vi op i restauranten for at få noget at spise. Dette måltid skulle vi selv betale. Susanne var helt vild, idet de havde hendes livret. Vi fik alle en 2 retters menu med en flaske rødvin til. Nogle fik dog en 3 retters menu. Efter aftensmaden gik vi alle ned i vores lejlighed hvor vi fortsatte med de våde varer og der blev hygget til ud på de små timer.

Så bliver der hygget ved aftensmaden med vin og øl

  Susanne, Henning og Erika
Jane og Leo Helen og Niels
Bente og Leon Så bliver der hygget selvom der var lidt trangt, men det var ikke noget problem med 16 personer i denne lille stue

Lørdag morgen var der morgenmad i restauranten og herefter gik det til Grenå golfklub som lå 17 km fra hvor vi boede. I stedet for at lave en startliste blev der trukket lod så vi gik 2x4 damer og 2x4 herrer bolde.

Grenå golfklubs klubhus Her er 2 damebold klar til at gå ud

Lad det være sagt med det samme, det er ikke en bane som bliver besøgt igen. Vi mænd blev da også hurtig enige om at dagens vinder skulle findes blandt damerne. Det var en utrolig svær bane med MEGET højt rough og ingen semirough, så hvis man slog bare en smule skævt og kom ud i roughen var bolden så godt som væk. Det blev da heller ikke de helt store scorer som kom ind i klubhuset denne dag. Der var kun 2 som havde en scorer over 30 point. Vi skulle jo have fundet en ny som skulle have overrakt vandrepokalen og denne skulle have den om aftenen under spisning.

Kjeld, Henning og Erik Man skal være helt atlet for at klare dette
Her mødte vi dameholdet ude på banen Lidt hygge efter runden

Efter en øl og lidt at spise på klubbens terrasse, gik turen igen hjem hvor vi igen slog os sammen på terrassen hos Susanne og Henning. Det var ikke den ting som ikke kom på bordet og der blev virkelig hygget indtil vi skulle til bords kl. 18.30 for at spise. De havde et tilbud som lød - drik lige så meget vin eller øl på 2 timer som du ville til kr. 98,- så der blev gået til den. Man skulle ikke tro de havde fået noget at drikke hele dagen :-)

Nå, men vi skulle have fundet vinderen af herrer og damer rækken samt den samlede vinder. Alle par havde givet kr. 20,- som blev brugt til præmie. I damerækken var der 2 personer som kom ind med 31 point, så jeg beslutte uden at vide hvem de 2 var, at vinderen var den med den bedste scorer på bag ni og det viste sig at være Susanne skarp forfulgt af Jane. Den bedste i herre rækken blev jeg, men den samlede vinder og ejer af pokalen for 1 år blev SUSANNE - hjertelig tillykke.

Så er vi i gang med fest middagen Erika omgivet af 2 dejlige fyrer
Erika overrækker præmie til mig for bedste scorer i herre rækken Den samlede vinder med pokalen - Susanne

Der bliver hygget

Rita og Kjeld Henning, Susanne og Erik
Jane og Bjarne Fru. Andersen

Efter aftensmaden gik vi hen til Jane og Leo for at hygge til ud på de små timer. Desværre gik værten Leo "lidt før i seng ind os andre" da han var Meget træt som han sagde. Det blev igen en rigtig hyggelig aften.

Søndag morgen blev der pakket sammen og efter morgenmad kørte vi i samlet flok til Norddjurs golfbane hvor vi skulle spille inden hjemturen. Denne dag havde jeg lavet hold, så ingen kom til at spille med den sammen som dagen før. Holdene bestod af 2 damer og 2 herrer. Denne bane var stik det modsatte af Grenå golfbane. Denne bane var en rigtig flot og god bane. De første 9 huller lå inde i skoven og de sidste var lidt mere åbne.

Norddjurs golfklub Alle er klar på tee 1

Susanne med vinderbolden og blomster

Hvem f..... har slået min bold i skoven ???? Hr. Andersen klar til at sende bolden af sted
Erika i regnvejr fra sprinkler Bjarne tipper ind Leon klar til at spille

Efter runden havde vi håbet på en kold øl, men her kom det eneste minus på Norddjurs golfbane - restauranten var lukket. Utrolig med dette flotte vejr og alle de folk på banen. Vi valgte derfor at køre mod Kolding efter en kanon weekend.

Bjarne juni 2008