Familiegolf 2013 - Kiel

 

Som altid skulle vi igen på tur med mine søskende og deres ægtefælder, samt et fældes hold venner. Det er blevet en fast tradition at vi mødes den 2.weekend i september, hvor vinderen fra sidste år arrangerer.

Dette blev så mig og valget faldt denne gang på området omkring Kiel. Jeg fandt et hotel - Flair Hotel Neeth, som ligger mellem Kiel og Plön. De havde et tilbud som lød på 1 overnatning med en 3 retters menu, morgenmad og greenfee billetter til 2 baner for 184 EUR pr.person.

Dette tilbud tog jeg i mod og kunne så vælge mellem 6 baner i området. Jeg havde fra vores golfvenner hørt at der var en kanon bane ved Kiel som de havde spillet, så den valgte jeg at vi skulle spille om søndagen.

Banen vi så skulle spille på ankomstdagen blev golfklub Gut Waldshagen ved Plön og dette viste sig at være et super valg.

Vi skulle mødes der om lørdagen, hvor vi havde fået en starttid til klokken 13. Vi kørte fra Kolding i god tid (mente vi) og solen stod højt på himlen. Vejret var bare super. Vi havde taget sommertøjet på, da temp. sagde 24 og måske varmere. Vi kom kun til grænsen, så begyndte det at trække op til regn og jeg skal love for vi fik vand. Det begyndte også at lyne og tordne helt vildt. Vi kunne ikke køre så stærkt, men efterhånden som vi nærmere os Kieler kanalen klarede det op og vi fik bare det smukkeste sommervejr resten af weekenden. Kieler kanalen er som bekendt blevet spærret for lastbiler og vi andre skal ind i et spor over broen, så det tog næsten 1 time at komme over, så tiden fløj bare af sted, men vi kom dog til tiden.

Indgang til Golfklub Gut Waldshagen Flot blomsterbed foran klubhuset
Klubhuset Lige en øl inden runden

Vi startede lige med en kold på klubbens terrasse, bare sådan til opvarmning. Damerne gik ud før os. Banen viste sig at være en super flot og velholdt bane, men en del vand på som dog ikke rigtig kom i spil, bortset fra de ø greens vi skulle over på :-)

   
Dieter, Palle og Mogens er klar til bag ni Hul 12 - par 3 hul
Flot par 3 hul hvor man slår over på en ø Dejlig med en kold øl efter runden

Efter runden fik jeg samlet vores scorer sammen, idet vi jo spiller om vores familie pokal, men scoren fra lørdagen skal lægges sammen med scoren fra om søndagen.

Vi fik en velfortjent øl efter runden og blev så enige om at køre hen til hotellet som var ca. 16 km fra golfbanen. Mogens og Inga var kørt før vi andre og da jeg havde kodet adressen ind på min GPS kørte jeg foran vi andre. Min bror havde lige købt en ny og dør GPS så på et tidspunkt hvor vi andre drejede fra kørte han en anden vej. Han mente at vores ikke var god nok. Det var den så heller ikke, for da min GPS sagde at nu var vi der, holdt vi midt ude på Lars tyndskids mark. Min søster og svoger som kørte bag os, tastede så også adr ind og det viste sig at der var tale om e bydele. Godt fremme ved hotellet havde Mogens og Inga længe tjekket ind. Det fik vi også gjort og sagde at vi godt ville spise kl. 20, så vi havde kun 1 time til at gøre os klar. Jeg satte mig ud på terrassen sammen med Mogens og fik en lille en, men min bror og svigerinde dukkede ikke op. Først ½ time efter os kom de. Min bror troede jo han var smart, så han havde bare fundet hotel Flair på sin GPS, men det viste sig at der var flere med samme navn i området, så de havde kørt til en forkert, pakket ud og var ved at tjekke ind, da de ikke kunne forstå hvor vi var. Der opdagede de fejlen :-)

Hotellet hvor vi overnattede Mogens, Inga og Erika er klar og sulten
Så er vi i gang med en 3 retters Nyder denne dejlige aften ude

Vi fik anvist et bord til os 8, men hold da op det var varmt. Der var flere som sad ude og spiste, så efter maden gik vi ud for at få for nogle, kaffe og for andre en Irsk kaffe. Nogle gik i seng, mens vi andre sad ude til midnat kun med korte ærmer. Hold da op en dejlig aften. Ved siden af os var der 2 par fra DK og det viste sig at de også var fra Kolding og den ene var sågar ansat i banken i Seest.

Søndag morgen fik et lækker morgen bord og efter at have afregnet, begav vi os mod Kieler Golfclub Havighorst som skulle være en fantastisk bane, men som viste sig at være en ok bane, selvom den var den dyreste. Greenfee kostede pr.person 65 EUR hvor den anden vi spillede kostede 45 EUR og var super flot. Nå men banen var da i orden og også med en del vand på banen.

Kieler Golfclub Havighorst

Denne gang gik vi mænd først og havde en god dag. Efter golfrunden skulle vi have talt scoren fra begge dage sammen for at finde vinderen, Vinderen blev igen mig, så hvis det skulle gå efter planen skulle jeg så igen arrangerer turen til næste år, men jeg fik min svigerinde til at tage sig af dette, da hun gerne vil, men så sandelig også er god til det, idet hun tit arrangerer turen for damerne i hendes klub i Esbjerg.

Så er vi klar på 1.tee Herrerne slår ud først
Palle Dieter
Pigerne er ved at spille ind på green Her kommer vi fra hul 18 ind til klubben som er en gammel gård
Inga og Mogens Min søster og hendes mand Palle
Her overrækker min søster mig pokalen, mens min bror smiler Skål

Vi sluttede turen med lige at tanke op ved grænsen. Tak til alle for en dejlig tur og vi glæder os allerede til næste år.

Bjarne September 2013