Fredagsklubben i Tyskland 2009

 

Weekenden den 16-17 maj tog Fredagsklubben igen på udflugt. Denne gang gik turen igen til Gut Apeldür hvor vi har været før. Sidste gang vi var her, kørte vi derned i strålende solskin og da vi skulle til at spille golf, stod det ned i stænger resten af dagen.

Denne gang kørte vi derned i regnvejr, men så snart vi skulle i gang kom solen og det blev det fineste vej. Det var simpelthen bare så lækkert. Vi trak lod om hvem der skulle spille sammen, sådan at alle hold skulle gå 2 damer og 2 herrer. Dagen efter var ren damer og herrer hold.

Der blev igen spillet om vores lille vandrepokal og vinderen skulle findes om aftenen ved spisningen. Efter runden blev der drukket taber øl, dame øl, m.m. Vi gik derefter op på vores værelse hvor vi alle havde øl, små skarpe m.m. så der blev gået til den. Nogle gik i bad inden de kom på vores værelse og andre til sidst, med det resultat at Erika og mig var nød til at gå i bad men der var folk på værelses, idet der var nogle hele tiden ind til vi skulle spise.

Vinder af dagens match blev denne gang igen en herre, nemlig Niels som fik vandrepokalen. Der var ligeledes præmie til de 6 første, idet jeg havde fået sponsoreret nogle gavekort til vores restaurant.

Efter en 3 retters menu, godt med vin, gik turen denne gang op på Helens og Niels værelse hvor vi fortsatte med at hygge.

Næste morgen stod den på det lækreste morgenbord og efter dette fik vi pakket bilen og begav os igen ud på golfbanen for at spille 18 huller. Igen var en rigtig god tur slut og vi glæder os allerede til den næste.

Klar til de første 18 huller Fru. Rita
Susanne og Henning Helen slår
Laila Fru Iversen
Niels kigger på Henning en tur i bunker
Laila klar til indspil til hul 18 Alm. hygge efter golfrunden
Per og Jan Lis og Rita
En glad Hr. Iversen Bente
Henning og Susanne holder i hånd Erika Susanne og Bjarne
Ingeborg Leon Så bliver der hygget
Fedder Kjeld og Leon Lidt godt

 

Man går hårdt til de skarpe Puha syntes Erika og sige Erika og Susanne
Så er vi ved aftensmaden Ingeborg og Per Laila og Jan

Vinderen og dermed vandrepokalen for 1 år - Niels Dalsgaard