Schloss Teschow 2008

 

Erika og mig havde et stykke tid snakket om at det var på tide at tage en ugen ferie her i efteråret og da jeg snakkede med Anne Marie som er en kollega på sygehuset, som fortalte at de havde booket et ophold på Schloss Teschow med fri golf tænkte vi at det lød da kanon. Tilbuddet gik på 3 overnatninger incl. 1 x 3 retters menu den første aften og 1 x 4 retters menu den sidste aften. Derudover var der wellness, fri golf m.m. Vi anede ikke hvornår Anne Marie og Steen skulle derned, så det var ren tilfældig at det faldt sammen. Vi snakkede med nogle af de andre fra fredagsklubben, om der var nogle her som ville med og Bente og Leon ville gerne med. Vi blev så os 3 par, selvom de andre ikke rigtig kendte hinanden, men det kom de så sandelig til :-)

Vi kørte fra Kolding tirsdag den 4.november kl. 07.00 i lidt diset vejr som viste sig at holde alle dage. Turen derned var på 425 km og vi ankom kl. 11.30. Der stod at vi først kunne tjekke ind fra kl. 15.00, men vi prøvede alligevel og der var ingen problemer. Vi fik en rundvisning og der blev fortalt hvor alt befandt sig og til sidst blev vi vist hen på vores værelse som viste sig at være super og stort. Vi fik at vide at jeg bare skulle køre op foran indgangen, så skulle de nok bære al vores bagage ind og det blev der gjort. De andre 2 par var ikke ankommet endnu, men var på vej, idet vi havde aftalt at vi ville ud at spille en 9-10 huller inden der blev mørkt.

De andre 2 par ankom også i god behold, fik pakket ud og var klar til en gang golf kl. 13.00. Banen lå lige ved siden af Slottet og fra vores værelse kunne vi se hul 1 og 18.

Der bliver puttet bag ved værelserne Her i stuen var pool og wellness området
Leon varmer op med en smøg Erika og Bente varmer op

 Vi fik gået 12 huller inden vi måtte gå ind. Vi sluttede af på vores værelse med små skarpe, lidt øl og til sidst blev der banket på døren og hotellet kom med en flaske champagne som også var med i prisen. Vi blev enige om at mødes kl. 19.00 til vores 3 retters menu, men inden skulle jeg lige en tur i poolen og se på wellness området.

Leon og Steen kommer fra hul 1 op gennem skoven til hul 2 Steen kigger på den champagne vi fik

Der bliver hygget med små skarpe m.m.

Vi mødes som aftalt og gik til bords i en af deres 3 restauranter. Vi fik menukortet og det viste sig at der kun var 2 valgmuligheder. Forretten var en gang grønt (ukrudt) og hovedretten var enten søtunge eller lammekølle og igen havde jeg her et problem, idet jeg hverken fik forret eller hovedret. Desserten var en gang pandekager. Dem som ikke er så kræsen som mig sagde at det var rigtig lækkert.

Vin på bordet og så i gang med en 3 retters menu

Efter aftensmaden gik det ene par til ro, mens vi andre gik ind til baren for at få vores aftenkaffe. Næste morgen var det store morgenbord klar til os og jeg skal da indrømme at jeg var sulten, så efter morgenmaden gik vi på banen og fik spillet 18 huller.

Golfbanen er sikkert en lækker bane, men vi havde lidt problemer, idet de have priklet fairways så der lå en del jord på den og det var meget svært ved at spille, men dette viste sig kun at være på 9-10 af hullerne. 3 dagen havde de sågar klippet fairway med det resultat at det blev endnu være da det samtidig også var meget fedtet efter en del regn de foregående dage.

Skabe hvor vi kunne låse vores udstyr inde Steen lægger and til et slag og klar

Efter dagens golf, skulle vi selvfølgelig lige skylle støvet af og denne dag var det i Bente og Leon's værelse. Bente havde været så klog at tage kaffe med hjemmefra, så det blev også til en "rigtig god kop kaffe"  Tak Bente :-)

Kaffe og små skarpe Bente som var sponsor til denne fine kaffe

Leon og mig blev enige om at kigge lidt på den restaurant som lå lidt længere oppe af gaden (ca. 50m) for denne dag var aftensmaden for egen regning. Det viste sig at være et rigtig hyggelig sted. Tilbage på hotellet blev vi enige om at tage i weelness centeret og en tur i poolen. Den eneste som ikke var med var Bente.

Vi mødes så igen kl. 19.00 og gik op til den restaurant som Leon og mig havde kigget på. Den var bygget som i en gammel lade og i den ene ende var der bager og slagter som lå inde i samme lade som restauranten. Der var nok at vælge imellem og denne aften blev jeg virkelig mæt. En god middag med en mørk øl til - Uhm

Bjarne og Leom med en god mørk øl Bente og Anne Marie
Anne Marie. Hun var så glad efter en runde på stor bane Steen og Erika

Aftenen sluttede i baren med kaffe. Dagen efter gik det igen ud på golfbanen, afslutning med lidt til ganen, denne gang på Anne Marie og Steens værelse. Igen en tur i poolen og så mødes til aftensmad og vores 4 retters menu som jeg var meget spændt på. Jeg var lidt bange for at jeg skulle gå sulten i seng igen, så derfor "lånte" jeg en cykel og hentede kage til vores eftermiddags kaffe. Bente mente ikke der var drys nok på, så hun smed alle kager på gulvet :-)

Pigerne med regntøj på, selvom der ikke rigtig blev til noget Leon klar til at slå

Det viste sig at vores 4 retters menu var rigtig lækker. Vi startede med et eller andet vi ikke kan huske hvad hedder og derefter en rigtig lækker gulerod suppe. Dernæst kunne vi vælge mellem fisk eller and og til sidst sluttede vi af med en gang is. Vi gik igen i baren for at slutte dagen med kaffe. Den sidste dag ville vi igen spille golf inden vi kørte hjem, men det var blevet regnvejr, så vi kørte efter morgenmaden. Erika og mig kørte en tur forbi Sønderborg for at besøge far og tage en tur på sygehuset for at besøge mor. Endnu en gang var en rigtig god tur forbi.

Bjarne Andersen November 2008