Golfskole i Spanien 2005

Vi have bestemt os for at starte sæsonen op med en tur til Spanien i uge 11 for at spille golf.

Da vi er temmelig nye hvad golf angår, fandt vi et tilbud hos Krone Golf som lød på en uges golf med træner, fri golf, billeje og golfbagen med i flyet.Erika og Bjarne foran anlæget

Stedet var Greenlife Golf lige uden for Marbella som havde nogle rigtige flotte studielejligheder og fri golf på deres flotte 9 huls bane som viste sig ikke alt for nem - en utrolig flot og velholdt bane. Med til anlægget var der swimmingpoole, restaurant, proshop, m.m. Fra vores studiolejlighed var der udsigt til et par af hullerne.

Udsigt op af hul 1Vi ankom lørdag aften temmelig sent og fik lidt at spise, da vi pludselig hørte et ordentlig brag ude fra altanen. Det viste sig at varmvandsbeholderen var faldet af vægen og alt vandet fossede ud, så jeg måtte have fat i dem fra restauranten for at de kunne slukke for vandet. Det viste sig at de skulle slukke for hele blokken så ingen af de andre dansker havde vand til næste morgen :-( Problemet blev løst næste formiddag af en vvs mand for derefter at falde ned af vægen igen en dag efter. Denne gang kunne problemet ikke løses så vi fik en af de to suiter som de havde oppe over hovedbygningen. Byttet var sandelig ikke noget dårlig bytte. Hovedbygningen med vores suite øverstHer havde vi 4 altaner med udsigt til Middelhavet og vores golfbane.

Det viste sig at der om fredagen var ankommet 10 personer som også skulle starte golftræning med Pro træneren Morten Thuen. Vi andre 8 personer som Erika foran banenogså skulle have træning og først ankom om lørdagen startede op mandag formiddag og de andre startede om søndagen. Da vi var alt for mange fik vi der skulle starte træning om mandagen den spanske Pro træner Salvador Ruiz. Der var træning hver dag fra kl. 10.00 til kl. 12.00. Træningen foregik på en anden golfbane som lå 4 km fra hvor vi boede og hedder Cabopino Golf. Træningen foregik på engelsk og det var det ene par noget utilfredse med, da de Erika i gang med undervisninghavde problemer med at forstå engelsk, så de sprang fra, så vi kun var 3 par tilbage. Hvis der var problemer med sproget hjalp vi hinanden og det gik meget fint. Vi havde sandelig ikke noget at klage over med Salvador som viste sig var en utrolig dygtig træner. Et godt svingVi kom gennem hele registret med bunkerslag, putter, indspil, det korte spil og de lange spil. Ligeledes var der en engelsk pro som havde et værksted på stedet hvor vi kvit og frit kunne komme og få målt vores udstyr og evt. få det lavet hvis det ikke passede til os. Erika fik taget ca. 5cm af sin putter og jeg fik 10 cm taget af samt et tykkere grib, selvom min putter er helt ny.På vej rundt på vores egen bane

Efter træningen kørte vi hjem for at få frokost og resten af eftermiddagen gik med at spille på vores egen bane. Nogle af dagene sluttede med at vi skiftedes til at invitere de andre 2 par til en kold øl på terrassen. Vejret var ikke alt for varmt, men regn havde vi dog ikke noget af. Temp. lå på ca. 18-19 gr. og et par af dagene var endog så gode at vi kunne ligge og tage solbad.

Aftensmad i suitenPå den andensidste træningsdag kørte vi op til golfklubben El Soto Club de Golf som lå oppe i bjergene og også var en 9 hulsbane men en meget kort en. Her gik vi rundt med træneren så han kunne rette os på en bane.

Fredagen som var vores sidste træningsdag var vi 3 par blevet enige om at vi ville ud og spille 18 huller på Cabopino golf. Træning på El SotoVi startede med at spise i klubbens restaurant og gik så en dame 3 bold og en herre 3 bold. De havde ingen vogne til vores bag, så damerne måtte leje en bil og køre rundt i og vi mænd gik rundt, men det var sandelig også en hård tur i disse bakkede huller.De 2 andre par med Erika En utrolig flot bane, men vi følte alle at vi blev stresset bagfra da de lukkede nye ind med kun 8 min interval og da damerne ikke er så hurtige endnu dannede der sig kø bagud. Men ellers en rigtig god tur.

 

 

Bjarne Andersen Mar.2005